ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 3 MARTIE

* Gheorghe Ștefan, fost primar al municipiului Piatra Neamț, a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență, într-un nou dosar privind fraudarea Poștei Române, prejudiciul în acest caz fiind de peste 2 milioane de lei.

* Inspecția Judiciară efectuează, în urma unei sesizări, verificări prealabile în legătură cu declarațiile procurorului general al României, Augustin Lazăr, și ale șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, pe marginea OUG 13/2017, au confirmat oficiali ai IJ.

* Uniunea Teatrală din România — UNITER desfășoară în această lună a 16-a ediție a Campaniei naționale "Artiștii pentru artiști", realizată în parteneriat cu instituțiile de teatru din București și din țară.

* Liberalii au luat act de Carta Albă asupra viitorului Uniunii Europene prezentată de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și consideră că variantele din acest document trebuie să facă obiectul unei ample consultări în societatea românească.

* Lucrarea "Enigma" semnată de Adrian Ghenie a fost adjudecată, joi seara, la 80.000 de euro la licitația de artă postbelică și contemporană organizată de Artmark în Capitală.

AGERPRES/(autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …