ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 3 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 3 MARTIE

* Gheorghe Ștefan, fost primar al municipiului Piatra Neamț, a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență, într-un nou dosar privind fraudarea Poștei Române, prejudiciul în acest caz fiind de peste 2 milioane de lei.

* Inspecția Judiciară efectuează, în urma unei sesizări, verificări prealabile în legătură cu declarațiile procurorului general al României, Augustin Lazăr, și ale șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, pe marginea OUG 13/2017, au confirmat oficiali ai IJ.

* Uniunea Teatrală din România — UNITER desfășoară în această lună a 16-a ediție a Campaniei naționale "Artiștii pentru artiști", realizată în parteneriat cu instituțiile de teatru din București și din țară.

* Liberalii au luat act de Carta Albă asupra viitorului Uniunii Europene prezentată de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și consideră că variantele din acest document trebuie să facă obiectul unei ample consultări în societatea românească.

* Lucrarea "Enigma" semnată de Adrian Ghenie a fost adjudecată, joi seara, la 80.000 de euro la licitația de artă postbelică și contemporană organizată de Artmark în Capitală.

AGERPRES/(autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

5 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea