ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 30 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 30 MAI

Un bărbat aflat în arest preventiv la Secția 5 Poliție a fost găsit spânzurat în celula sa, în cursul nopții de luni spre marți, a anunțat Biroul de presă al Poliției Capitalei. La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, care nu au avut însă succes.

* Aproximativ 30 de informaticieni din Justiție au declanșat un protest spontan în fața Tribunalului București, fiind nemulțumiți de prevederile proiectului legii salarizării unitare.

* Deputații au început votul în plen asupra solicitării DNA cu privire la efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu, fost ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

* PNL va vota la vedere în favoarea solicitării Parchetului în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu, a anunțat în plen președintele interimar al partidului, Raluca Turcan, menționând că Parlamentul nu stabilește vinovății sau nevinovății, ci instanța de judecată.

* Deputatul USR Stelian Ion a declarat că Parlamentul nu este instanță de judecată în cazul lui Eugen Bejinariu și i-a îndemnat pe deputații PSD să nu-și schimbe optica și să voteze în favoarea solicitării DNA.

* Premierul Sorin Grindeanu a primit, la Palatul Victoria, o delegație condusă de dr. Gunter Stock, președintele Academiei Germane și președintele Federației Academiilor de Științe Europene (ALLEA), în cadrul întâlnirii discutându-se despre proiectul unui campus medical universitar la București.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa