ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 4 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 4 MAI

Comisia juridică a exceptat de la grațiere luarea de mită, traficul de influență, darea de mită și cumpărarea de influență. Senatorul PNL Daniel Fenechiu a cerut reluarea votului dat miercuri asupra amendamentului prin care se grațiau faptele amintite, invocând declarațiile liderilor PSD care au spus că nu susțin grațierea faptelor de corupție.

* Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că ministerul susține forma inițială a proiectului de lege privind grațierea unor persoane.

* Fostul primar al Sectorului 2 Neculai Onțanu și fostul senator Anghel Iordănescu au fost audiați de procurorii Parchetului General în dosarul alegerilor prezidențiale din 2009. Onțanu a declarat ulterior că a fost citat în calitate de martor, oferind anchetatorilor 'toate elementele necesare'. Iordănescu le-a precizat jurnaliștilor că a participat la o cină la care a fost invitat de Gabriel Oprea, fără a preciza identitatea celorlalți invitați.

* Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunțat că partidul pe care îl conduce se va adresa Comisiei Europene în legătură cu OUG privind procedura de numire a conducerii ANCOM.

* Consiliul Național al Audiovizualului a amendat postul Antena 1 cu 40.000 de lei din cauza încălcării legislației audiovizuale în domeniul protecției minorilor în cadrul emisiunii IUmor.

* Un bărbat de 40 de ani a fost reținut de polițiștii din Capitală, după ce a sustras sume importante de bani din locuințele mai multor persoane în vârstă, pe care le-a convins să îl invite în casă sub pretextul că este prieten cu copiii lor plecați în străinătate.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Florin Marin, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...