ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 5 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 5 MAI

* Punerea în practică a unui plan de acțiune pentru remedierea problemelor legate de executarea hotărârilor judecătorești s-a aflat printre temele discutate, în cadrul misiunii de evaluare MCV, a anunțat Ministerul Justiției.

* Concursul pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucureștiului are un nou câștigător, cu un proiect care reconstituite istoria Capitalei prin reprezentarea a patru edificii-simbol: Arcul de Triumf, Palatul CEC, Ateneul Român și Arena Națională, a anunțat PMB.

* Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președintele al partidului la congresul care va avea loc în data de 17 iunie.

* Un cetățean român a fost rănit într-o explozie ce a avut loc joi, în Spania, în prezent fiind internat, în afara oricărui pericol, a informat Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea AGERPRES. El va fi vizitat vineri de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, care se află într-o deplasare oficială la Madrid.

* Eșecul ALDE sub Tăriceanu este iminent, declară fostul copreședinte al partidului Daniel Constantin, adăugând că excluderea sa a fost ''un act premeditat'', iar modelul de leadership pe care actualul lider al formațiunii îl imprimă ''nu face decât să ducă ALDE sub pragul electoral''.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...