ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 5 MAI

* Punerea în practică a unui plan de acțiune pentru remedierea problemelor legate de executarea hotărârilor judecătorești s-a aflat printre temele discutate, în cadrul misiunii de evaluare MCV, a anunțat Ministerul Justiției.

* Concursul pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucureștiului are un nou câștigător, cu un proiect care reconstituite istoria Capitalei prin reprezentarea a patru edificii-simbol: Arcul de Triumf, Palatul CEC, Ateneul Român și Arena Națională, a anunțat PMB.

* Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președintele al partidului la congresul care va avea loc în data de 17 iunie.

* Un cetățean român a fost rănit într-o explozie ce a avut loc joi, în Spania, în prezent fiind internat, în afara oricărui pericol, a informat Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea AGERPRES. El va fi vizitat vineri de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, care se află într-o deplasare oficială la Madrid.

* Eșecul ALDE sub Tăriceanu este iminent, declară fostul copreședinte al partidului Daniel Constantin, adăugând că excluderea sa a fost ''un act premeditat'', iar modelul de leadership pe care actualul lider al formațiunii îl imprimă ''nu face decât să ducă ALDE sub pragul electoral''.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică