ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 5 MAI

* Punerea în practică a unui plan de acțiune pentru remedierea problemelor legate de executarea hotărârilor judecătorești s-a aflat printre temele discutate, în cadrul misiunii de evaluare MCV, a anunțat Ministerul Justiției.

* Concursul pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucureștiului are un nou câștigător, cu un proiect care reconstituite istoria Capitalei prin reprezentarea a patru edificii-simbol: Arcul de Triumf, Palatul CEC, Ateneul Român și Arena Națională, a anunțat PMB.

* Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președintele al partidului la congresul care va avea loc în data de 17 iunie.

* Un cetățean român a fost rănit într-o explozie ce a avut loc joi, în Spania, în prezent fiind internat, în afara oricărui pericol, a informat Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea AGERPRES. El va fi vizitat vineri de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, care se află într-o deplasare oficială la Madrid.

* Eșecul ALDE sub Tăriceanu este iminent, declară fostul copreședinte al partidului Daniel Constantin, adăugând că excluderea sa a fost ''un act premeditat'', iar modelul de leadership pe care actualul lider al formațiunii îl imprimă ''nu face decât să ducă ALDE sub pragul electoral''.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

3 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

4 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea