ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 6 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 6 IULIE

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a declarat că Guvernul american și Ambasada SUA își mențin încrederea în munca desfășurată de Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA.

* Elena Udrea a declarat că "ar fi obligatoriu" ca Laura Codruța Kovesi să fie demisă, susținând că șefa DNA "a distrus încrederea" în justiția din România. Ea a anunțat că va face o plângere împotriva acesteia la Consiliul Superior al Magistraturii. Declarația a fost făcută la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde se desfășoară un nou termen în cameră preliminară al dosarului privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

* Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, este invitată la începutul săptămânii viitoare pentru audieri la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

* Fostul premier Victor Ponta a anunțat că din septembrie va face politică într-un partid nou, altul decât cele aflate acum în Parlament. ''Acum sunt independent, dar cu siguranța din septembrie voi face politică într-un partid nou (sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

* Procurorii DIICOT — Serviciul Teritorial Galați au trimis în judecată 47 de persoane, printre care se află și un jucător de baschet la echipa Cuza Sport Brăila, acuzate că aduceau marijuana din Bulgaria și vindeau drogurile unor consumatori, inclusiv elevi, din județele Constanța, Brăila, Galați și Călărași.

AGERPRES/(editor: Georgiana Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski