ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 6 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 6 IUNIE

* Licitația pentru achiziția de ambulanțe va fi coordonată de Secretariatul General al Guvernului, a anunțat premierul Sorin Grindeanu.

* Gheorghe Flutur, fost șef al campaniei PDL de la alegerile din 2009, a declarat, la audierile din Comisia parlamentară de anchetă, că nu exista posibilitatea ca votul să fie fraudat, menționând că la vremea respectivă partidul era "cam singurel" din punctul de vedere al reprezentării în secțiile de vot și că sistemul de numărătoare paralelă a fost conform legii.

* Marți, la Comisia de anchetă a ajuns și Radu Berceanu, care a declarat că nu a avut de gând niciodată să refuze invitația la Comisia parlamentară privind alegerile din 2009 și a precizat că a fost chemat la audieri prin SMS. La comisie mai este așteptat și Eugen Tomac. Emil Boc va veni la comisie săptămâna viitoare, fiind într-o deplasare în China, a anunțat Mihai Fifor, președintele forului de anchetă.

* Judecătorul Ștefan Lucaciuc va fi de marți noul purtător de cuvânt al Consiliului Superior al Magistraturii.

* Peste 5.000 de intervenții au avut pompierii, la nivel național, în perioada 1 — 5 iunie, salvatorii fiind solicitați la 240 de misiuni de stingere a incendiilor, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

3 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 VIDEO Cum se fracturează coloana unui mire