ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 7 AUGUST

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 7 AUGUST

Liderii coaliției de guvernare PSD-ALDE s-au reunit în ședința săptămânală. Printre subiectele care ar putea fi dezbătute se află convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

* Veniturile medicilor au crescut cu o treime în iunie 2017 față de acceași perioadă a anului trecut iar din 2018 salariile personalului sanitar vor fi aproape la nivelul celor din UE, a scris ministrul Sănătății, Florian Bodog, pe Facebook.

* Echipele IGSU au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 23 de localități din 10 județe, pentru înlăturarea efectelor negative generate de ploile abundente și vremea rea, în contextul în care Administrația Națională de Meteorologie a emis 86 de atenționări privind averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice, viituri rapide și creșteri de debite.

* Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a scris, pe Facebook, că loialitatea constituțională exclude orice acțiune sau inacțiune de natură să afecteze activitatea unei comisii parlamentare. Ulterior, Toader a declarat că a făcut un enunț cu valoare de principiu, adăugând că nu s-a referit la cineva anume.

* Cadrele didactice înscrise în Registrul național al experților în management educațional interesate de ocuparea în anul școlar 2017 — 2018 prin detașare în interesul învățământului a unor funcții de director sau director adjunct rămase vacante pot depune până la data de 17 august la inspectoratele școlare opțiunea în scris cu precizarea unității și a funcției pe care o au în vedere.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...