ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 7 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 7 IULIE

Corpul de control al ministrului Educației face verificări la un centru de evaluare din Capitală, în cazul a două lucrări de la Bacalaureat ale unor candidați din județul Dâmbovița.

* Emisiunea filatelică "Peisaje marine în pictură" este disponibilă în magazinele de profil. "Prin cea mai recentă emisiune filatelică, Romfilatelia vă propune să admirați frumusețea mării, așa cum este ilustrată în câteva dintre lucrările care aparțin patrimoniului Muzeului Național de Artă al României. Această emisiune de mărci poștale se intitulează "Peisaje marine în pictură" și este disponibilă de vineri în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online", se arată într-un comunicat de presă.

* În luna iulie, navele militare românești vor participa la două exerciții multinaționale, organizate de Bulgaria și Ucraina, ca țară semnatară a Parteneriatului pentru Pace, a informat Statul Major al Forțelor Navale Române.

* Magistrații Curții de Apel București ar putea pronunța, vineri, o primă decizie în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri.

* Ministrul Educației, Liviu Pop, a afirmat, la DC News, că trebuie schimbate procedurile de organizare a examenelor de evaluare națională și de Bacalaureat, precizând că nu este de acord să alerge persoanele, preferă să "alerge hârtiile".

AGERPRES/(editor: Andreea Rotaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...