ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 7 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 7 IULIE

Corpul de control al ministrului Educației face verificări la un centru de evaluare din Capitală, în cazul a două lucrări de la Bacalaureat ale unor candidați din județul Dâmbovița.

* Emisiunea filatelică "Peisaje marine în pictură" este disponibilă în magazinele de profil. "Prin cea mai recentă emisiune filatelică, Romfilatelia vă propune să admirați frumusețea mării, așa cum este ilustrată în câteva dintre lucrările care aparțin patrimoniului Muzeului Național de Artă al României. Această emisiune de mărci poștale se intitulează "Peisaje marine în pictură" și este disponibilă de vineri în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online", se arată într-un comunicat de presă.

* În luna iulie, navele militare românești vor participa la două exerciții multinaționale, organizate de Bulgaria și Ucraina, ca țară semnatară a Parteneriatului pentru Pace, a informat Statul Major al Forțelor Navale Române.

* Magistrații Curții de Apel București ar putea pronunța, vineri, o primă decizie în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri.

* Ministrul Educației, Liviu Pop, a afirmat, la DC News, că trebuie schimbate procedurile de organizare a examenelor de evaluare națională și de Bacalaureat, precizând că nu este de acord să alerge persoanele, preferă să "alerge hârtiile".

AGERPRES/(editor: Andreea Rotaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda