ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 8 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 8 IUNIE

* Prim-ministrul francez Edouard Philippe va efectua o vizită în România în viitorul apropiat, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, la Paris.

* Președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SIE, Mihai Weber, a declarat că punctul de vedere al Serviciului de Informații Externe referitor la primarul municipiului Iași Mihai Chirica a fost trimis comisiei, existând posibilitatea să fie discutat săptămâna viitoare.

* Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat că își dorește ca activitatea Guvernului să fie îmbunătățită, precizând că nu există în prezent "niciun fel de știrbire a autorității premierului".

* Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a declarat că pentru abuzul în serviciu se poate menține pragul de 200.000 de lei sau se poate mări la 400.000 de lei.

* Judecătoria Sectorului 5 a rămas în pronunțare pe cererea de eliberare condiționată din penitenciar a omului de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Reprezentantul DNA a susținut, în fața magistraților, că nu există dovezi că Dan Voiculescu ar fi redactat lucrările științifice în penitenciar, acesta fiind un "profitor al carențelor legislative", și le-a cerut judecătorilor să respingă cererea de eliberare condiționată și să mențină termenul de reiterare a solicitării la 23 octombrie.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”