ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 9 IUNIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 9 IUNIE

* Președintele Klaus Iohannis se întâlnește, la Washington, cu omologul său american, Donald Trump. La finalul întrevederii, cei doi șefi de stat vor susține o declarație de presă comună, la Casa Albă.

* Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Justiției, Tudorel Toader, să găsească "procedura rapidă" pentru punerea în acord a Codului penal și a Codului de procedură penală cu recenta decizie a Curții Constituționale a României privind pragul în cazul abuzului în serviciu.

* Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, după ce joi noaptea ar fi insultat, amenințat și agresat un echipaj de poliție care a oprit mașina în care se afla pentru un control în trafic. La audieri, lui Boureanu i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Floreasca.

* Fostul președinte Traian Băsescu cere Ministerului Justiției să confirme dacă în arhiva SIPA există un dosar pe numele său și să îl facă public, în cazul în care informația este reală.

* Guvernul urmează să adopte în ședință, printr-o hotărâre, normele metodologice de aplicare a Legii 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...