ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 13 SEPTEMBRIE

* Alocaţiile de stat pentru copii vor fi indexate anual, în raport cu indicele de inflaţie, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, ministrul Muncii, Marius Budăi.

* Inspectorul şcolar general al IŞJ Suceava, Gabriela Mihai, însoţită de un kinetoterapeut, a verificat, vineri, greutatea ghiozdanelor elevilor la intrarea acestora la cursuri, la Şcoala gimnazială nr 9 din municipiul reşedinţă, unitate care se înscrie în top în ceea ce priveşte efectivele de şcolari.

* Cea mai scăzută temperatură în judeţul Harghita, de la începutul toamnei, s-a înregistrat vineri, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a arătat minus 0,5 grade.

* Senatorul PNL Cristian Chirteş a declarat vineri, la Târgu Mureş, că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă cu siguranţă în actuala sesiune parlamentară, însă numai în momentul în care există cele 233 de semnături necesare, care ar coincide cu numărul de voturi pentru aprobarea documentului în Parlament.

* Unele unităţi de cazare din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării (RBDD) susţin că, în acest sezon estival, au rămas fără resursă acvatică din rezervaţie chiar şi o săptămână, astfel că din meniurile oferite oaspeţilor au lipsit, mai multe zile la rând, produsele bazate pe peşte.

* Zeci de doamne şi domnişoare sunt aşteptate sâmbătă, în Parcul Cetăţii din Deva, pentru a lua parte la o nouă ediţie a paradei "SkirtBike Deva", organizatorii recomandând ca acestea să se îmbrace într-o ţinută de culoare neon.

* Incendiul de vegetaţie uscată şi resturi de exploatare forestieră din zona Gheorgheni, izbucnit miercuri, a fost stins, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu.

* Elevii şi studenţii sunt invitaţi, sâmbătă, să descopere, în mod concret, ce presupune munca într-o companie, într-un eveniment organizat outdoor de Asociaţia EduBiz, cu sprijinul Primăriei Oradea. AGERPRES / (AS - editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I