ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 19 SEPTEMBRIE

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 19 SEPTEMBRIE

* Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) a investit peste 1 milion de euro în pregătirea noului an academic, lucrări curente efectuându-se în complexul studenţesc şi la Baza Sportivă nr. 2, cu igienizarea integrală a restaurantului studenţesc al UPT, precum şi a mai multor cămine.

* Cercetările Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara în dosarul "Motorina CFR", vizând sustragerea de combustibil care a cauzat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, continuă, fiind deosebit de complexe, având în vedere că sunt implicaţi 160 de suspecţi şi inculpaţi şi trebuie stabilit de către organele de urmărire penală cuantumul imputabil fiecărui participant la activitatea infracţională.

* Cea mai scăzută temperatură din ţară s-a înregistrat joi dimineaţa, la Joseni, unde mercurul termometrelor a arătat minus 4,2 grade Celsius, valori negative fiind consemnate şi în alte localităţi ale judeţului Harghita.

* Aproximativ 500 de militari, şase nave militare şi un elicopter desfăşoară, în perioada 17-20 septembrie, activităţi de instruire în raioane maritime, împreună cu militari din forţele aeriene în cadrul exerciţiului TOMIS 19.11.II, informează un comunicat de presă transmis joi de Statul Major al Forţelor Navale (SMFN).

* Circulaţia rutieră va fi restricţionată în staţiunea Mamaia, în perioada 20 - 22 septembrie, când peste 1.300 de persoane vor participa la triatlonul H3RO by Trichallenge, eveniment la care vor concura şi sportivi din alte ţări, a informat, joi, Primăria Constanţa.

* Un turist olandez în vârstă de 62 de ani, care s-a accidentat, miercuri, în munţii Bucegi, a fost transportat cu targa cinci kilometri de jandarmii montani şi salvamontişti, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

* Doi bebeluşi de 3, respectiv 4 luni au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc, joi dimineaţa, în comuna Cerăt, judeţul Dolj, după ce un autoturism s-a răsturnat din cauza neatenţiei şoferului.

* Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea organizează, joi, la Suraia, un exerciţiu pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii produse pe râul Siret, a informat instituţia.

* La ora actuală, în România, cea mai mare problematică a antreprenorilor o reprezintă deficitul forţei de muncă, fie că vorbim de forţa de muncă calificată la nivel profesional, fie că vorbim de forţa de muncă la nivel superior, a declarat joi preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Cristina Chiriac. AGERPRES / (AS - autor: Irina Poenaru, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...