ŞTIRILE DIMINEŢII - SPORT - 2 OCTOMBRIE

ŞTIRILE DIMINEŢII - SPORT - 2 OCTOMBRIE

* Antrenorul suedez al formaţiei de handbal feminin CSM Bucureşti, Tomas Ryde, a demisionat din funcţie din "motive personale", anunţă gruparea finanţată de Primăria Capitalei pe site-ul său oficial.

* Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, că arbitrii români vor fi pregătiţi pentru sistemul VAR la începutul sezonului 2020-2021 când va fi implementat de Liga Profesionistă de Fotbal în Liga I.

* Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, marţi, că îl va reclama la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pe antrenorul secund al formaţiei FC Viitorul, Cătălin Anghel, pentru "declaraţii mincinoase", după ce acesta l-a acuzat pe jucătorul Nicuşor Bancu de remarci rasiste la adresa olandezului Bradley de Nooijer în timpul meciului direct de luni seara.

* Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a susţinut, marţi, o lecţie practică pentru tehnicienii care urmează cursurile pentru licenţa Pro din cadrul Şcolii Federale de Antrenori, informează site-ul oficial al FRF.

* Echipele Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni au încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat marţi seară pe stadionul ''Ilie Oană'', în epilogul etapei a 9-a a Ligii a II-a de fotbal.

* Columbianul Enrique Sanz, fost secretar general al Confederaţiei de fotbal din America de Nord, America Centrală şi Caraibe (CONCACAF), implicat în scandalul de corupţie cunoscut sub numele de Fifagate, a fost suspendat pe viaţă din orice activitate legată de fotbal în plan intern şi internaţional, a anunţat marţi FIFA, potrivit AFP.

* Bayern Munchen a surclasat-o pe Tottenham Hotspur cu scorul de 7-2, marţi seara, la Londra, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor la fotbal.

* Antrenorul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat marţi că atacanţii Lionel Messi şi Ousmane Dembele sunt în continuare incerţi pentru partida cu Inter Milano de miercuri din Liga Campionilor.

* Firma Nike şi-a exprimat susţinerea faţă de antrenorul Alberto Salazar în intenţia acestuia privind atacarea cu apel a deciziei Agenţiei americane antidoping de a-l suspenda patru ani pentru încălcarea regulamentului antidoping, scrie AFP.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale