ŞTIRILE SERII - ECONOMIC - 5 MARTIE

ŞTIRILE SERII - ECONOMIC - 5 MARTIE

* Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a sesizat Consiliul Concurenţei cu privire la faptul că OMV Petrom şi Romgaz nu pun la dispoziţia pieţei întreaga cantitate de gaze, ceea ce a determinat autoritatea de concurenţă să demareze o anchetă în acest sens, au declarat, marţi, pentru AGERPRES, surse din sectorul energetic.

* Ion Ţiriac este singurul român inclus în cea mai recentă ediţie a topului miliardarilor, publicat marţi de revista americană Forbes, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, care îl plasează pe locul 1.818 la nivel mondial.

* Peste 1.500 de zboruri au avut întârzieri cuprinse între 45 şi 180 de minute, în primele două luni ale anului, dintre acestea 1.173 fiind curse internaţionale cu plecare din şi înspre România, arată datele publicate, marţi, de o companie dedicată rezolvării cererilor îndreptăţite ale călătorilor privind serviciile companiilor aeriene.


* Revenirea Greciei pe pieţele de obligaţiuni s-a bucurat marţi de o cerere solidă din partea investitorilor, o dovadă clară a încrederii pieţelor în relansarea economică a ţării, transmit Reuters şi AFP.

* Producătorul american de motociclete Harley-Davidson Inc a anunţat marţi preluarea producătorului de biciclete electrice pentru copii StaCyc Inc, mizând pe un nou domeniu de activitate pe fondul scăderii pieţei sale de bază, motocicletele clasice, informează Reuters. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu