Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 1 MARTIE

Președintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Republicii Malta, Joseph Muscat, context în care s-a poziționat împotriva ideilor vehiculate în ultimul timp cu privire la o Europă cu mai multe viteze - o Uniune a cercurilor concentrice. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, în opinia șefului statului, asemenea formule de reconfigurare a Uniunii ar putea conduce la dezintegrarea proiectului european.

Sursa foto: presidency.ro

* București este orașul cel mai vulnerabil în cazul unui cutremur mare, deoarece are cele mai multe clădiri expertizate cu risc seismic, a declarat șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Daniel Dragne.

* Administratorul judiciar al RADET, Gheorghe Piperea, a anunțat că în urma fuziunii prin absorbție a regiei cu ELCEN va rezulta o singură societate, care va fi degrevată de datoria de 3,6 miliarde de lei pe care RADET o are în acest moment față de Electrocentrale București.

* Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că nu are nici afaceri, nici proprietăți în Brazilia, aceasta fiind "o legendă" care circulă de foarte mulți ani.

* Supravegherea cu brățara electronică, echivalarea zilelor de muncă în folosul comunității și executarea pedepsei în weekend sunt măsuri alternative de executare a pedepselor privative de libertate propuse de 11 senatori PNL într-o inițiativă legislativă înregistrată la Senat.

* Doi cetățeni germani, dintre care unul de origine siriană, au fost declarați indezirabili pe o perioadă de 10 ani, ca urmare a măsurilor specifice întreprinse de către Serviciul Român de Informații (SRI), întrucât derulau activități care, potrivit cadrului legal în domeniul antiterorism, constituie riscuri la adresa securității naționale, informează, miercuri, un comunicat al SRI.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Infractorul, huiduit la sfârșitul discursului său din Congresul PES: "Afară cu corupţii!"

2 Rareș Bogdan / „Nu aș vrea să mă întâlnesc cu ticălosul de Tudorel Toader în următoarea perioadă!”

3 ALERTĂ Noi scumpiri la gaze și energie de la 1 martie, în urma măsurilor PSD

4 Râma udemeristă recunoaște că e și curvă: "În politică ne asociem cu cine putem şi nu cu cine am dori"

5 Astăzi e ultima șansă, oameni buni! Mihai Șora: Ne vedem în Piața Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate fi…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume