ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 1 MARTIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 1 MARTIE

Președintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Republicii Malta, Joseph Muscat, context în care s-a poziționat împotriva ideilor vehiculate în ultimul timp cu privire la o Europă cu mai multe viteze - o Uniune a cercurilor concentrice. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, în opinia șefului statului, asemenea formule de reconfigurare a Uniunii ar putea conduce la dezintegrarea proiectului european.

Sursa foto: presidency.ro

* București este orașul cel mai vulnerabil în cazul unui cutremur mare, deoarece are cele mai multe clădiri expertizate cu risc seismic, a declarat șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Daniel Dragne.

* Administratorul judiciar al RADET, Gheorghe Piperea, a anunțat că în urma fuziunii prin absorbție a regiei cu ELCEN va rezulta o singură societate, care va fi degrevată de datoria de 3,6 miliarde de lei pe care RADET o are în acest moment față de Electrocentrale București.

* Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că nu are nici afaceri, nici proprietăți în Brazilia, aceasta fiind "o legendă" care circulă de foarte mulți ani.

* Supravegherea cu brățara electronică, echivalarea zilelor de muncă în folosul comunității și executarea pedepsei în weekend sunt măsuri alternative de executare a pedepselor privative de libertate propuse de 11 senatori PNL într-o inițiativă legislativă înregistrată la Senat.

* Doi cetățeni germani, dintre care unul de origine siriană, au fost declarați indezirabili pe o perioadă de 10 ani, ca urmare a măsurilor specifice întreprinse de către Serviciul Român de Informații (SRI), întrucât derulau activități care, potrivit cadrului legal în domeniul antiterorism, constituie riscuri la adresa securității naționale, informează, miercuri, un comunicat al SRI.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga