ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 11 IULIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 11 IULIE

Prim-ministrul Mihai Tudose s-a întâlnit la Bruxelles cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, dar și cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker.

* Ministerul Afacerilor Interne va iniția o acțiune în instanță în cazul stadionului Dinamo, a anunțat ministrul Carmen Dan, demersul având legătură cu asocierea între CS Dinamo și Asociația FC Dinamo.

* Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, a fost audiată la DNA în dosarul în care sunt cercetate posibile fapte semnalate și de investigația RISE Project, informează surse judiciare. Potrivit acestora, Bombonica Prodana a fost audiată ca martor.

* Tribunalul București a amânat, pentru 18 iulie, decizia privind eliberarea condiționată a omului de afaceri Dan Voiculescu, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA.

* Repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a va avea loc miercuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

* Președintele Klaus Iohannis va vizita joi Centrul administrativ "Mihail Kogălniceanu" din Constanța, unde se va întâlni cu președintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pavel, iar sâmbătă va merge la Brașov, în Poligonul Cincu, unde va participa la exercițiul multinațional "Saber Guardian 2017".

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…