ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 13 IULIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 13 IULIE

Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, a fost pus sub urmărire penală de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

* Bursele pentru medicii rezidenți, în cuantum lunar de 670 de lei, se vor plăti în continuare, după ce Guvernul a adoptat în ședință o ordonanță în acest sens.

* Documentația privind achiziția de ambulanțe a fost depusă la Secretariatul General al Guvernului, a anunțat ministrul Sănătății, Florian Bodog, la începutul ședinței Executivului.

* Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan afirmă că premierul Mihai Tudose trebuie să răspundă "pentru improvizațiile" programelor guvernamentale lansate și nefinalizate, dând ca exemplu programul Start-Up Nation.

* Leonid-Augustin Moisiu a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Acesta îl înlocuiește în funcție pe Cristian Vasile Bitea.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina