ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 13 IULIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 13 IULIE

Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, a fost pus sub urmărire penală de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

* Bursele pentru medicii rezidenți, în cuantum lunar de 670 de lei, se vor plăti în continuare, după ce Guvernul a adoptat în ședință o ordonanță în acest sens.

* Documentația privind achiziția de ambulanțe a fost depusă la Secretariatul General al Guvernului, a anunțat ministrul Sănătății, Florian Bodog, la începutul ședinței Executivului.

* Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan afirmă că premierul Mihai Tudose trebuie să răspundă "pentru improvizațiile" programelor guvernamentale lansate și nefinalizate, dând ca exemplu programul Start-Up Nation.

* Leonid-Augustin Moisiu a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Acesta îl înlocuiește în funcție pe Cristian Vasile Bitea.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

3 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

4 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

5 LIVE Congresul cașcavalului / Votul s-a încheiat, nu va fi nicio surpriză, Marioneta va câștiga