ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 19 APRILIE

Premierul Sorin Grindeanu a discutat cu reprezentanții The Carlyle Group despre dezvoltarea investițiilor acestei companii în domeniul energiei, în special în zona Mării Negre. "Reprezentanții companiei și-au anunțat intenția de a trece cât mai rapid la faza de producție, în cazul resurselor de gaze naturale deținute în concesiune pe platforma continentală a Mării Negre, dar și de a identifica noi oportunități de investiții în România", se arată într-un comunicat al Guvernului.

* Senatorii juriști au solicitat prezența ministrului Justiției, Tudorel Toader, în fața Comisiei juridice din Senat pe 25 aprilie, pentru a clarifica situația pachetului de legi pe justiție pe care ministerul urmează să îl redacteze.

* Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că liberalii vor depune amendamente la legea salarizării unitare atunci când PSD sau Guvernul își asumă public acest proiect.

* Statul Major al Forțelor Terestre va organiza, începând de joi, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, o serie de manifestări în toate garnizoanele din țară, la București, dar și în teatrul de operații din Afganistan.

* Traficul rutier pe Calea Victoriei între str. C. A. Rosetti și Splaiul Independenței, precum și pe străzile adiacente, cu excepția bd. Regina Elisabeta, str. I. Câmpineanu și str. Doamnei — str. Eforiei, va fi restricționat, de joi până duminică, între orele 20,00 — 23,00, în contextul desfășurării Festivalului Internațional al Luminii — Spotlight.

AGERPRES/(autor: Florin Marin, editor: Andreea Rotaru)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

2 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

5 Analiză New York Times / De ce rata deceselor cauzate de COVID-29, în Germania, este mai scăzută față de alte s…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic