ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 2 AUGUST

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 2 AUGUST

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani închisoare în dosarul 'Băneasa'.

* Gheorghe Anghel, fost primar al municipiului Caracal, a fost trimis în judecată pentru peste 1.000 de fapte de abuz în serviciu, într-un dosar cu un prejudiciu de cinci milioane de lei instrumentat de Serviciul Teritorial Craiova al DNA.

* Curtea de Apel București a dispus declararea ca persoană indezirabilă a unui cetățean tunisian, pentru o perioadă de 10 ani, pentru motive ce țin de implicarea în activități adiacente terorismului, informează SRI.

* Procurorii militari continuă cercetările în vederea identificării victimelor de la Periprava, cadavrele descoperite fiind ridicate și trimise la Institutul de Medicină Legală în vederea realizării expertizelor de specialitate.

* O echipă de experți NATO va veni în România, în luna octombrie, pentru a consilia românii ce lucrează în sistemul de intervenții în situații de urgență, a declarat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, prezent la evenimentul 'Defence and Dialogue in Eastern Europe', ce s-a desfășurat la Biblioteca Centrală Universitară.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…

2 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

3 Așa o fi?

4 Imagini horror cu fesele „putrezite” ale Loredanei Chivu / Detalii din scandalul ținut departe de ochii presei

5 Așa o fi?