ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 2 AUGUST

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 2 AUGUST

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani închisoare în dosarul 'Băneasa'.

* Gheorghe Anghel, fost primar al municipiului Caracal, a fost trimis în judecată pentru peste 1.000 de fapte de abuz în serviciu, într-un dosar cu un prejudiciu de cinci milioane de lei instrumentat de Serviciul Teritorial Craiova al DNA.

* Curtea de Apel București a dispus declararea ca persoană indezirabilă a unui cetățean tunisian, pentru o perioadă de 10 ani, pentru motive ce țin de implicarea în activități adiacente terorismului, informează SRI.

* Procurorii militari continuă cercetările în vederea identificării victimelor de la Periprava, cadavrele descoperite fiind ridicate și trimise la Institutul de Medicină Legală în vederea realizării expertizelor de specialitate.

* O echipă de experți NATO va veni în România, în luna octombrie, pentru a consilia românii ce lucrează în sistemul de intervenții în situații de urgență, a declarat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, prezent la evenimentul 'Defence and Dialogue in Eastern Europe', ce s-a desfășurat la Biblioteca Centrală Universitară.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu