ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 24 MARTIE

* Curtea de Apel București a respins cererea de eliberare din arest preventiv a fostului șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală Sorin Blejnar, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență.

* Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Poliției Române prin care felicită oamenii legii și familiile acestora, ''care resimt riscurile, pericolele, restricțiile pe care le impune activitatea în MAI'', subliniind, în același timp, că încrederea cetățenilor este cel mai bun indicator al acțiunilor. Totodată, ea i-a felicitat și pe angajații din domeniul Evidenței Persoanelor, cu ocazia primei aniversări, arătând că ''numai datorită implicării și profesionalismului personalului'' din această structură a MAI poate fi ''redată'' identitatea unor oameni.

* Consilierii generali ai Capitalei urmează să se pronunțe pe 29 martie asupra unui proiect de hotărâre prin care se solicită Guvernului emiterea unei hotărâri pentru transferul pachetului de acțiuni ale SC Metrorex SA din proprietatea privată a statului în proprietatea privată a Municipiului București, împreună cu fondurile aferente pentru finanțarea cheltuielilor curente și de dezvoltare.

* Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat că a transmis Ministerului Sănătății din Austria, Consiliului Municipal al Vienei și managerului AKH o scrisoare oficială pe tema deblocării activității Centrului de transplant de la Viena în raport cu pacienții români.

* Actorul Christopher Judge, cunoscut pentru rolul lui Teal'c din serialul Stargate SG-1, este cel de-al patrulea actor invitat la ediția de anul acesta a East European Comic Con, ce va avea loc între 5 și 7 mai la Romexpo.

AGERPRES/ (autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Primul caz de infecție cu coronavirus, confirmat oficial în România / Un bărbat care a intrat în contact cu ital…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț