ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 24 MARTIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 24 MARTIE

* Curtea de Apel București a respins cererea de eliberare din arest preventiv a fostului șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală Sorin Blejnar, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență.

* Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Poliției Române prin care felicită oamenii legii și familiile acestora, ''care resimt riscurile, pericolele, restricțiile pe care le impune activitatea în MAI'', subliniind, în același timp, că încrederea cetățenilor este cel mai bun indicator al acțiunilor. Totodată, ea i-a felicitat și pe angajații din domeniul Evidenței Persoanelor, cu ocazia primei aniversări, arătând că ''numai datorită implicării și profesionalismului personalului'' din această structură a MAI poate fi ''redată'' identitatea unor oameni.

* Consilierii generali ai Capitalei urmează să se pronunțe pe 29 martie asupra unui proiect de hotărâre prin care se solicită Guvernului emiterea unei hotărâri pentru transferul pachetului de acțiuni ale SC Metrorex SA din proprietatea privată a statului în proprietatea privată a Municipiului București, împreună cu fondurile aferente pentru finanțarea cheltuielilor curente și de dezvoltare.

* Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat că a transmis Ministerului Sănătății din Austria, Consiliului Municipal al Vienei și managerului AKH o scrisoare oficială pe tema deblocării activității Centrului de transplant de la Viena în raport cu pacienții români.

* Actorul Christopher Judge, cunoscut pentru rolul lui Teal'c din serialul Stargate SG-1, este cel de-al patrulea actor invitat la ediția de anul acesta a East European Comic Con, ce va avea loc între 5 și 7 mai la Romexpo.

AGERPRES/ (autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

4 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

5 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?