ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 4 APRILIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 4 APRILIE

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe omologului său rus, Vladimir Putin, în urma atacului care a avut loc la metroul din Sankt Petersburg.

* Curtea Constituțională a României a amânat pentru 27 aprilie pronunțarea pe articolul care interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului.

* Primăria Capitalei și Ministerul Afacerilor Interne au lansat campania "Stop joc! E viața ta!", care are ca scop informarea elevilor în legătură cu pericolele care se ascund în spatele jocurilor de pe internet. Campania a fost deschisă la Școala nr. 164 din sectorul 6, de primarul general Gabriela Firea și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

* Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și control judiciar, cu fixarea unei cauțiuni de 4.500.000 de lei, față de Lucian Duță, la data faptelor președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită în formă continuată (4 acte materiale).

* RADET a anunțat încheierea sezonului de încălzire 2016 — 2017, având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultima perioadă, excepție făcând obiectivele speciale — spitale, creșe, grădinițe, școli, sere—, în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

AGERPRES/(autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”