ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 7 IULIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 7 IULIE

Direcția Națională Anticorupție a confirmat că are în lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, în legătură cu o parte din dezvăluirile RISE Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relații de la autorități din Brazilia.

* Ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, și președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Stan, au fost, la Palatul Victoria, pentru o discuție cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.

* Hartmut Koschyk, membru al Bundestagului, a fost decorat cu Ordinul "Steaua României" în grad de Ofițer, printr-un decret semnat de președintele Klaus Iohannis. Acesta a primit distincția "în semn de înaltă apreciere pentru contribuția sa determinantă la consolidarea relațiilor româno-germane pe multiple planuri, impunând o abordare constructivă față de respectarea și păstrarea identității culturale și lingvistice a minorităților germane din România''.

* Magistrații de la Tribunalul București au admis o contestație a procurorilor și au decis ca fostul deputat Cristian Boureanu să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a agresat un polițist rutier.

* Curtea de Apel București (CAB) a amânat, pentru 10 iulie, decizia în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri. Este pentru a opta oară când judecătoarea Cornelia Corina Gheorghișan amână pronunțarea sentinței în acest dosar.

AGERPRES/(editor: Georgiana Tănăsescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei