Stolojan îl sfătuiește pe Traian Băsescu să nu candideze la Primăria Capitalei

Stolojan îl sfătuiește pe Traian Băsescu să nu candideze la Primăria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan a declarat vineri că nu consideră oportună o candidatură a fostului președinte Traian Băsescu la funcția de primar al Bucureștiului.

Întrebat vineri, într-o conferință de presă, dacă consideră oportună o candidatură a lui Traian Băsescu, președintele Partidului Mișcarea Populară, pentru postul de primar al Capitalei, Theodor Stolojan a răspuns: "Nu cred că ar fi oportună, pentru că dânsul atunci când era președinte făcea următoarele declarații publice: când ai fost președintele României nu mai poți să te bagi în fel de fel alte funcții, după ce ai fost președinte. De aceea, după cum știți, după legislația românească cel care a fost președintele României are asigurat până la sfârșitul vieții un salariu foarte bun, o casă, o gardă de corp, deci țara a avut grijă de foștii președinți. Eu cred că așa ar fi bine, dar dânsul va decide singur ce are de făcut".

Stolojan a spus că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu de mult timp. Europarlamentarul a afirmat că ultima dată s-a întâlnit cu Băsescu în studioul unei televiziuni din București, la o emisiune.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...