STS: Managementul înregistrării pacienţilor în sistem aparţine exclusiv Ministerului Sănătăţii

STS: Managementul înregistrării pacienţilor în sistem aparţine exclusiv Ministerului Sănătăţii

Managementul înregistrării persoanelor în sistemul de evidenţă a pacienţilor infectaţi cu COVID-19 aparţine în exclusivitate Ministerului Sănătăţii (MS), a informat, sâmbătă seara, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Potrivit unei precizări de presă remise AGERPRES, STS asigură dezvoltarea şi administrarea sistemulului şi a aplicaţiilor informatice necesare gestionării pacienţilor infectaţi cu COVID-19 conform cerinţelor operaţionale furnizate de MS.

"STS administrează din punct de vedere tehnic acest sistem, iar Ministerul Sănătăţii este administratorul operaţional al aplicaţiilor. Managementul înregistrării pacienţilor în sistem aparţine exclusiv Ministerului Sănătăţii", precizează reprezentanţii STS.

Conform aceleiaşi surse, Serviciul confirmă că de la punerea în funcţiune a sistemului şi a aplicaţiilor informatice nu au existat disfuncţionalităţi în funcţionarea bazelor de date.

"De asemenea, sunt asigurate toate măsurile de securitate pentru sistemele şi aplicaţiile informatice", au mai transmis reprezentanţii STS. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 VIDEO Dan Barna, atacuri în rafală: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „Sistem”

5 Așa o fi?