Studenţi de la universitatea din Ploieşti, arestaţi în dosarul privind traficul de droguri

Studenţi de la universitatea din Ploieşti, arestaţi în dosarul privind traficul de droguri

Cinci persoane, între care trei studenţi de la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti, au fost arestate preventiv, joi, pentru trafic de droguri de risc, în urma percheziţiilor care au avut loc în campusul instituţiei de învăţământ, dar şi la alte adrese din Ploieşti, Bucureşti şi Constanţa.

Magistraţii Tribunalului Prahova au admis, joi, propunerea procurorilor DIICOT Ploieşti de arestare preventivă a cinci persoane în dosarul de trafic de droguri de risc în care sunt implicaţi mai mulţi studenţi de la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti, unii dintre ei fiind suspectaţi de trafic de cannabis, iar alţii de consum de stupefiante.

Potrivit şefului DIICOT Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru, trei dintre cei cinci sunt studenţi la universitatea din Ploieşti, unul din ei fiind cetăţean străin, din Gabon.

Cei cinci au fost ridicaţi de anchetatori şi duşi la audieri miercuri, în urma a nouă percheziţii făcute în campusul universităţii din Ploieşti, în cinci camere de cămin, dar şi la domicilii din Ploieşti, Bucureşti şi Constanţa.

În acest dosar, anchetatorii au identificat peste 50 de consumatori, cetăţeni români şi cetăţeni din Gabon, Republica Moldova, Azerbaijan, Turkmenistan, Turcia şi Angola, iar la percheziţii au fost descoperite droguri, dar şi o cultură indoor de cannabis.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 De citit...