SUA: Agenda politică a lui Biden este 'made in China' (Trump)

SUA: Agenda politică a lui Biden este 'made in China' (Trump)

Preşedintele SUA Donald Trump a criticat programul politic al rivalului său Joe Biden, considerând că are o agendă "made in China" ce va conduce la un declin economie, relatează vineri dpa.

"Agenda lui Joe Biden este +made in China+. Agenda mea este +made in USA+", a declarat Trump în uralele mulţimii adunate în faţa Casei Albe pentru discursul său de acceptare a nominalizării republicane pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

"Joe Biden poate pretinde că este un +aliat al luminii+, dar când vine vorba de agenda sa, Biden vrea să ne ţină complet în întuneric", a adăugat Trump, făcând referire la discursul de acceptare rostit de rivalul său săptămâna trecută.

"Cum poate Joe Biden să se pretindă a fi un aliat al luminii când propriul partid nici măcar nu poate ţine lumina aprinsă", a mai spus Trump, atacându-l pe Biden în legătură cu politica sa energetică.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei