SUA: Atacatorul de la un centru comercial de lângă Seattle, găsit spânzurat în închisoare

SUA: Atacatorul de la un centru comercial de lângă Seattle, găsit spânzurat în închisoare

Un tânăr acuzat că a ucis cinci persoane deschizând focul asupra lor anul trecut într-un centru comercial din nord-vestul Statelor Unite a fost găsit spânzurat în celula sa din închisoare, au anunțat autoritățile luni, relatează AFP.

Arcan Cetin, 20 de ani, aflat în așteptarea procesului său, pare să se fi sinucis și a fost găsit mort în celula sa duminică noaptea.

Tânărul născut în Turcia făcea obiectul a cinci capete de acuzare de crimă după atacul armat comis la 23 septembrie în statul Washington, în cursul căruia au fost uciși o adolescentă, trei femei și un bărbat.

Poliția federală (FBI) a dat asigurări la scurt timp după aceea că nu există indicii despre un act terorist, iar tatăl lui Cetin a declarat presei că fiul său suferea de probleme mintale.

Cetin a recunoscut la interogatorii că este autorul atacului armat de la centrul comercial Cascade din Burlington , dar fără să dea vreun mobil al gestului său.

Potrivit presei locale, deținutul era în așteptarea cel de-a doua evaluări psihiatrice din timpul încarcerării sale la închisoarea din Snohomish County.

El risca pedeapsa cu moartea dacă era găsit vinovat la finalul procesului său.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu