SUA: Cel puțin 5 morți în accidentul unui autobuz școlar

SUA: Cel puțin 5 morți în accidentul unui autobuz școlar

Cel puțin cinci copii au murit în accidentul unui autobuz școlar care a ieșit de pe drum, luni, la Chattanooga, în Tennessee (sud-estul SUA), au anunțat autoritățile locale, informează AFP.

 "Sper din toată inima că nu sunt alte victime, dar nu cunosc starea de sănătate a elevilor spitalizați", a declarat șeful poliției din Chattanooga, Fred Fletcher, menționând că cel puțin 24 de pasageri ai autobuzului au fost transferați în diferite spitale din regiune.

"Credem că au fost 35 de elevi la bord, de la grădiniță până la școala primară... Este un coșmar absolut pentru oraș", a adăugat el. El a precizat că niciun alt vehiculul nu a fost implicat în accident.

Imagini mass-media arătau autobuzul răsturnat pe o parte, cu caroseria distrusă de copacul de care s-a izbit.

Șoferul autobuzului, Johnthony Walker, 24 de ani, a fost arestat. El este acuzat de omucidere, șofat periculos al unui vehicul și punerea în pericol a altora, a precizat Fletcher.

"Viteza este în centrul investigațiilor, ca factor foarte probabil al accidentului", a declarat polițistul, subliniind că "drumul era degajat și uscat și nu a existat nicio problemă de trafic".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...