SUA: Cel puțin 5 morți în accidentul unui autobuz școlar

SUA: Cel puțin 5 morți în accidentul unui autobuz școlar

Cel puțin cinci copii au murit în accidentul unui autobuz școlar care a ieșit de pe drum, luni, la Chattanooga, în Tennessee (sud-estul SUA), au anunțat autoritățile locale, informează AFP.

 "Sper din toată inima că nu sunt alte victime, dar nu cunosc starea de sănătate a elevilor spitalizați", a declarat șeful poliției din Chattanooga, Fred Fletcher, menționând că cel puțin 24 de pasageri ai autobuzului au fost transferați în diferite spitale din regiune.

"Credem că au fost 35 de elevi la bord, de la grădiniță până la școala primară... Este un coșmar absolut pentru oraș", a adăugat el. El a precizat că niciun alt vehiculul nu a fost implicat în accident.

Imagini mass-media arătau autobuzul răsturnat pe o parte, cu caroseria distrusă de copacul de care s-a izbit.

Șoferul autobuzului, Johnthony Walker, 24 de ani, a fost arestat. El este acuzat de omucidere, șofat periculos al unui vehicul și punerea în pericol a altora, a precizat Fletcher.

"Viteza este în centrul investigațiilor, ca factor foarte probabil al accidentului", a declarat polițistul, subliniind că "drumul era degajat și uscat și nu a existat nicio problemă de trafic".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”