SUA: Cel puțin 5 morți în accidentul unui autobuz școlar

SUA: Cel puțin 5 morți în accidentul unui autobuz școlar

Cel puțin cinci copii au murit în accidentul unui autobuz școlar care a ieșit de pe drum, luni, la Chattanooga, în Tennessee (sud-estul SUA), au anunțat autoritățile locale, informează AFP.

 "Sper din toată inima că nu sunt alte victime, dar nu cunosc starea de sănătate a elevilor spitalizați", a declarat șeful poliției din Chattanooga, Fred Fletcher, menționând că cel puțin 24 de pasageri ai autobuzului au fost transferați în diferite spitale din regiune.

"Credem că au fost 35 de elevi la bord, de la grădiniță până la școala primară... Este un coșmar absolut pentru oraș", a adăugat el. El a precizat că niciun alt vehiculul nu a fost implicat în accident.

Imagini mass-media arătau autobuzul răsturnat pe o parte, cu caroseria distrusă de copacul de care s-a izbit.

Șoferul autobuzului, Johnthony Walker, 24 de ani, a fost arestat. El este acuzat de omucidere, șofat periculos al unui vehicul și punerea în pericol a altora, a precizat Fletcher.

"Viteza este în centrul investigațiilor, ca factor foarte probabil al accidentului", a declarat polițistul, subliniind că "drumul era degajat și uscat și nu a existat nicio problemă de trafic".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…