SUA: Cel puțin 9 morți și 25 de dispăruți, într-un incendiu izbucnit într-un depozit în care avea loc o petrecere

SUA: Cel puțin 9 morți și 25 de dispăruți, într-un incendiu izbucnit într-un depozit în care avea loc o petrecere

Cel puțin nouă persoane și-au pierdut viața și 25 sunt date dispărute după izbucnirea unui incendiu într-un depozit în care se ținea o petrecere, în Oakland, California, informează sâmbătă Fox News.

Clădirea, situată în cartierul Fruitvale, găzduia complexe în care oamenii munceau și locuiau și nu avea sistem antiincendiu, a declarat un reprezentant al pompierilor pentru un ziar local.

Postul local KTVU a transmis că pompierii din Oakland au răspuns unui apel cu privire la izbucnirea unui incendiu la un depozit, vineri, la ora locală 23:30, și că se aflau încă la locul incendiului, sâmbătă dimineața.

Pompierii au declarat pentru KTVU că în interiorul depozitului se aflau circa 50 de oameni. Potrivit poliției, în clădire își desfășoară activitatea un grup de artiști, care își au acolo studiourile.

Prietenii și rudele participanților la petrecere au intrat sâmbătă dimineața pe paginile de social media pentru a afla vești despre cei dragi, potrivit East Bay Times. Unii au postat imagini și mesaje pe Facebook despre persoane de care nu reușeau să dea, în timp ce alții au transmis că au putut să scape nevătămați, potrivit sursei citate.

"Era foarte cald, prea mult fum, trebuia să ies de acolo. Simțeam cum mi se jupoaie pielea și cum nu mai pot să respir din cauza fumului. N-au reușit să pun în funcțiune stingătorul de incendii", a scris Bob Mule, un fotograf care locuiește în clădire. Mule a suferit arsuri minore și a povestit că a văzut o altă persoană sărind pe geam de la etajul doi.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...