SUA: Cel puțin trei morți într-un incident armat la o școală primară din California (presă)

SUA: Cel puțin trei morți într-un incident armat la o școală primară din California (presă)

Cel puțin trei persoane au fost ucise și doi copii au fost răniți marți într-un incident armat petrecut într-o școală primară din nordul Californiei, au afirmat autoritățile, precizând că trăgătorul a fost doborât, transmite AFP.

Potrivit postului KCRA din San Francisco, împușcăturile au izbucnit într-o casă din comitatul Tehama și au continuat imediat la școală.

"Știu că au fost evacuați, pe calea aerului, mai mulți elevi. Școala a fost securizată, iar copiii care se aflau în clasă au fost duși într-un loc sigur", a declarat, pentru KCRA, șeriful adjunct local, Phil Johnston.

Potrivit acestuia, trei persoane au murit în acest incident armat care a mobilizat 100 de membri ai forțelor de ordine. Trăgătorul, a subliniat Phil Johnston, a fost doborât de poliție.

Agenția EFE, care citează biroul poliției din comitatul Tehama, arată că incidentul a avut loc la ora locală 08,00 (17,00 GMT), în apropiere de localitatea Red Bluff, situată la circa 185 km nord de Sacramento.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...