SUA: Doi morți și doi răniți la periferia Washingtonului, un polițist arestat

SUA: Doi morți și doi răniți la periferia Washingtonului, un polițist arestat

Două persoane și-au pierdut viața și alte două au fost rănite de gloanțe vineri în două centre comerciale învecinate de la periferia Washingtonului, presupusul autor al atacurilor, un polițist, fiind arestat, transmite AFP.

În plus, suspectul — pe nume Eulalio Tordil, în vârstă de 62 de ani, — este acuzat că și-a împușcat soția, joi, în fața unei școli din comitatul Prince George, în statul Maryland.

"Avem motive să credem că (aceste trei atacuri armate) au legătură între ele", a declarat într-o conferință de presă un purtător de cuvânt al poliției, Darryl McSwain.

Eulalio Tordil era căutat intens în comitatul vecin, Montgomery, de asemenea în Maryland, unde vineri au avut loc atacurile armate, a precizat poliția locală. Această zonă formează o suburbie rezidențială la nord de Washington.

Vineri, primul schimb de focuri a avut loc în jurul orelor 11.00 (15.00 GMT) într-un centru comercial din Bethesda, făcând trei victime — doi bărbați și o femeie — care au fost transportați la spital, a informat un purtător de cuvânt al poliției. Ulterior, unul dintre bărbați a încetat din viață.

Un alt atac armat s-a petrecut puțin mai târziu într-un centru comercial din Aspen Hill unde o femeie a fost ucisă, a adăugat el. Cele două situri sunt la câteva minute distanță cu mașina. Presupusul agresor a fost arestat la Aspen Hill.

Toate școlile din comitatul Montgomery au fost înconjurate de forțele de ordine timp de câteva ore, potrivit regulilor de securitate în vigoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”