SUA: Doi morți și doi răniți la periferia Washingtonului, un polițist arestat

SUA: Doi morți și doi răniți la periferia Washingtonului, un polițist arestat

Două persoane și-au pierdut viața și alte două au fost rănite de gloanțe vineri în două centre comerciale învecinate de la periferia Washingtonului, presupusul autor al atacurilor, un polițist, fiind arestat, transmite AFP.

În plus, suspectul — pe nume Eulalio Tordil, în vârstă de 62 de ani, — este acuzat că și-a împușcat soția, joi, în fața unei școli din comitatul Prince George, în statul Maryland.

"Avem motive să credem că (aceste trei atacuri armate) au legătură între ele", a declarat într-o conferință de presă un purtător de cuvânt al poliției, Darryl McSwain.

Eulalio Tordil era căutat intens în comitatul vecin, Montgomery, de asemenea în Maryland, unde vineri au avut loc atacurile armate, a precizat poliția locală. Această zonă formează o suburbie rezidențială la nord de Washington.

Vineri, primul schimb de focuri a avut loc în jurul orelor 11.00 (15.00 GMT) într-un centru comercial din Bethesda, făcând trei victime — doi bărbați și o femeie — care au fost transportați la spital, a informat un purtător de cuvânt al poliției. Ulterior, unul dintre bărbați a încetat din viață.

Un alt atac armat s-a petrecut puțin mai târziu într-un centru comercial din Aspen Hill unde o femeie a fost ucisă, a adăugat el. Cele două situri sunt la câteva minute distanță cu mașina. Presupusul agresor a fost arestat la Aspen Hill.

Toate școlile din comitatul Montgomery au fost înconjurate de forțele de ordine timp de câteva ore, potrivit regulilor de securitate în vigoare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Noi reguli la vânzarea sau închirierea locuinţelor. Ce obligaţii pot fi impuse proprietarilor

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…