SUA: Doi morţi şi opt răniţi în urma unui incident armat într-un club de noapte în Carolina de Sud

SUA: Doi morţi şi opt răniţi în urma unui incident armat într-un club de noapte în Carolina de Sud

Un incident armat produs la primele ore ale zilei de duminică într-un club de noapte în Carolina de Sud s-a soldat cu doi morţi şi opt răniţi, a anunţat poliţia locală, citată de dpa.

Şeriful comitatului Greenville, Hobart Lewis, a declarat pentru CNN că o echipă de poliţie care se afla într-o misiune de patrulare a remarcat o "agitaţie mare" în clubul de noapte, unde se aflau "câteva sute de persoane".

Mai exact, doi ofiţeri ai biroului şerifului au observat oameni ieşind în fugă din Lavish Lounge chiar înainte de ora locală 02:00, a indicat Hobart Lewis într-o conferinţă de presă.

Patru persoane au fost transportate la spitalul Prisma Health din Greenville, dintre care două au decedat ulterior.

Lewis a indicat că interiorul barului se aflau cel puţin doi atacatori, dar aceştia nu au fost încă reţinuţi.

Ulterior, şeriful a declarat pentru ziarul local Greenville News că incidentul armat ar avea legătură cu "bande" criminale.

Potrivit şerifului Hobart Lewis, "mulţimea" asista la un concert organizat la respectivul club de noapte. Pe pagina sa de Facebook, Lavish Lounge anunţase anterior un concert al rapperului Foogiano în cadrul festivităţilor ocazionate de Ziua independenţei SUA la 4 iulie.

Şeriful a confirmat de asemenea că mulţimea adunată în clubul de noapte a încălcat restricţiile impuse în comitatul Greenville în contextul epidemiei de coronavirus.

Numărul cazurilor de contaminare cu COVID-19 a crescut în ultimul timp în Carolina de Sud. La sfârşitul lunii iunie, Greenville a devenit primul oraş din acest stat american care a impus purtarea măştii faciale, dar guvernatorul statului, Henry McMaster, a refuzat să impună măsura pe întreg teritoriul Carolinei de Sud, potrivit presei locale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...