SUA: Donald Trump acuză presa că incită la proteste

SUA: Donald Trump acuză presa că incită la proteste

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a acuzat joi seara mass media, într-o postare pe contul său de Twitter, că incită cetățenii la proteste, pe care le-a calificat drept 'nedrepte', informează NBC News.

'Tocmai am avut alegeri prezidențiale foarte deschise și de succes. Acum, protestatari profesioniști, incitați de presă, protestează. Foarte nedrept!', a scris Trump pe contul său, care și-a atras imediat critici din partea utilizatorilor Twitter. 'Ce vrea să însemne un protestatar 'profesionist'? Crezi că miile de oameni din numeroasele orașe au fost plătiți?! Frate!', a scris unul dintre aceștia.

Mii de americani au ieșit din nou pe străzi, în principalele orașe din SUA, pentru a protesta față de alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte. Manifestanții au blocat străzi și șosele în New York, Washington, Los Angeles și Oakland (California), Dallas și Austin (Texas), Baltimore (Maryland), Minneapolis (Minesota), Philadelphia (Pennsylvania), Portland (Oregon) și Salt Lake City (Utah).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 VIDEO Dan Barna, atacuri în rafală: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „Sistem”

5 Cine este escrocul de talie mondială arestat la Cluj și extrădat în SUA