SUA: Donald Trump îl sprijină pe Mitt Romney în alegerile pentru Senat

SUA: Donald Trump îl sprijină pe Mitt Romney în alegerile pentru Senat

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că îl sprijină pe fostul guvernator republican de Massachusetts şi fost pretendent la Casa Albă Mitt Romney, care este acum candidat în alegerile pentru Senat din statul Utah şi care de multe ori l-a criticat, informează marţi AFP.

Preşedintele american a anunţat luni pe Twitter că îl sprijină pe Mitt Romney, precizând că ar fi un "senator foarte bun". Acesta din urmă i-a mulţumit, tot printr-o postare pe Twitter.

Mitt Romney, care a fost învins de Barack Obama în 2012, şi-a anunţat săptămâna trecută candidatura la Senat, marcând revenirea sa în viaţa politică americană.

"Utah i-a primit pe imigranţii legali veniţi din lumea întreagă. Washingtonul trimite imigranţilor un mesaj de excludere. Iar în Capitoliul din Utah, oamenii se tratează cu respect", a explicat Romney într-o înregistrare video, o aluzie clară la politica dusă de cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite.

În timpul alegerilor primare republicane din martie 2016, Mitt Romney l-a numit pe miliardar un "şarlatan" şi "impostor".

După victoria fostului magnat imobiliar, cei doi păreau că au devenit mai apropiaţi, iar Donald Trump se gândise chiar la numirea lui Mitt Romney în funcţia de secretar de stat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

4 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...

5 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”