SUA: Donald Trump s-a întâlnit cu femeile care îl acuză pe Bill Clinton de hărțuire sexuală

SUA: Donald Trump s-a întâlnit cu femeile care îl acuză pe Bill Clinton de hărțuire sexuală

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a organizat duminică la St. Louis (Missouri), cu câteva ore înainte de a doua dezbatere cu candidata democraților, Hillary Clinton, o conferință de presă împreună cu femeile care îl acuză de hărțuire sexuală pe fostul președinte Bill Clinton, transmite Reuters.

"Aceste patru femei foarte curajoase au cerut să fie aici", a declarat Donald Trump, alături de Juanita Broaddrick, Paula Jones, Kathleen Willey și Kathy Shelton.

Omul de afaceri a amenințat că va vorbi în cursul dezbaterii despre infidelitățile conjugale din trecut ale lui Bill Clinton și a intensificat atacurile împotriva fostului președinte, după ce vineri a fost dezvăluită o înregistrare video din 2005 în care făcea comentarii obscene într-o discuție despre femei cu un moderator de televiziune.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”