SUA: Fiul lui Trump acuză China pentru virus, îl ia în derâdere pe rival ca 'Beijing Biden'

SUA: Fiul lui Trump acuză China pentru virus, îl ia în derâdere pe rival ca 'Beijing Biden'

Donald Trump Jr. a dat vina pentru noul coronavirus pe Partidul Comunist Chinez şi l-a luat în derâdere pe rivalul tatălui său, Joe Biden, ca fiind "Beijing Biden", declarând că el este candidatul preferat al gigantului asiatic, relatează marţi dpa.

Discursul fiului preşedintelui Donald Trump a avut ca scop apărarea gestionării pandemiei de către tatăl său, susţinând că el "a acţionat rapid". Fiul lui Trump a susţinut de asemenea că o victorie a lui Biden în alegeri ar "opri recuperarea noastră economică" şi va conduce la mai multe închideri ale economiei.

"Biden vrea de asemenea să aducă mai mulţi imigranţi ilegali pentru a lua locuri de muncă de la cetăţeni americani", a declarat Trump Jr.

Părţi ale discursului său s-au concentrat de asemenea pe aşa-numitele "războaie culturale", acuzându-i pe democraţi că încearcă să reducă la tăcere libertatea de exprimare şi "să ne intimideze în supunere". El şi-a acuzat de asemenea rivalii că duc o campanie împotriva religiei.

La rândul său, preşedintele Donald Trump a adoptat luni un ton sumbru în intervenţia din prima zi a Convenţiei Naţionale Republicane, după ce a fost învestit oficial drept candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, avertizând fără dovezi că s-ar putea confrunta cu "alegeri măsluite" în noiembrie, aminteşte Reuters.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…