SUA: Încă o acuzaţie de comportament sexual nepotrivit la adresa judecătorului Brett Kavanaugh

SUA: Încă o acuzaţie de comportament sexual nepotrivit la adresa judecătorului Brett Kavanaugh

Încă o femeie îl acuză de comportament sexual nepotrivit pe judecătorul Brett Kavanaugh, nominalizat de preşedintele Donald Trump la Curtea Supremă a SUA, scrie duminică revista The New Yorker, citată de AFP.

Deborah Ramirez, în vârstă de 53 de ani, a relatat că la o petrecere la Universitatea Yale unde s-a consumat alcool, Kavanaugh şi-a expus sexul şi a forţat-o să îl atingă, deşi ea l-a respins. "Cred că ar fi justificată o anchetă a FBI", a declarat ea.

Magistratul a negat ferm acuzaţia, într-un comunicat publicat de revistă. "Acest aşa-zis eveniment de acum 35 de ani nu a avut loc. Cei care mă cunoşteau atunci ştiu că nu s-a întâmplat aşa ceva şi au spus-o. Este pur şi simplu o denigrare", a scris el.

Noua acuzaţie survine cu patru zile înainte de audierea în Senatul Statelor Unite a primei femei care a susţinut că a fost agresată sexual de Kavanaugh. Christine Blasey Ford urmează să depună mărturie joi, când comisia judiciară a Senatului va afla oficial şi punctul de vedere al judecătorului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el