SUA: Joe Biden nu este interesat de șefia Partidului Democrat

SUA: Joe Biden nu este interesat de șefia Partidului Democrat

Joe Biden nu este interesat să fie la conducerea Comitetului Național Democrat, a declarat marți, pentru CNN, o purtătoare de cuvânt a vicepreședintelui american în exercițiu, transmite DPA.

În vârstă de 74 de ani, el intenționează totuși "să rămână profund implicat în conturarea direcției spre care să avanseze Partidul Democrat", a spus Kate Bedingfield.

Democrații vor alege anul viitor un nou lider al partidului pentru a-l înlocui pe președintele interimar, Donna Brazile.

Predecesoarea sa, Debbie Wasserman Schultz, a demisionat în iulie în ajunul convenției naționale a partidului după publicarea unor e-mailuri care arătau că liderii formațiunii o preferau pe Hillary Clinton în fața rivalului Bernie Sanders în alegerile primare.

Numele lui Biden, care este o figură populară în cadrul Partidul Democrat, a fost vehiculat în această săptămână pentru șefia formațiunii.

Biden va pleca de la Casa Albă în ianuarie 2017, după ce a ocupat poziția de vicepreședinte timp de opt ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului