Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

SUA: La Camp David, Donald Trump şi republicanii se arată uniţi

Donald Trump şi liderii republicani ai Congresului şi-au afişat unitatea sâmbătă la Camp David, unde preşedintele american a salutat o serie de consultări neoficiale "incredibile" privind priorităţile legislative ale anului în curs, transmite AFP.

În plină polemică în jurul apariţiei cărţii jurnalistului Michael Wolff, care pune sub semnul întrebării capacitatea de a guverna a omului de afaceri, acesta din urmă a ţinut să se arate relaxat.

"Suntem cu toţii foarte bine pregătiţi pentru noul an, am terminat foarte puternic" în 2017, a declarat el, vorbind despre întâlnirile "incredibile" avute cu începere de vineri şi care vor continua până duminică.

În frigul din hangarul unde s-a ţinut conferinţa de presă, marile nume al Partidului Republican, ca vicepreşedintele Mike Pence şi liderii grupurilor parlamentare din Camera Reprezentanţilor şi Senat, Paul Ryan şi, respectiv, Mitch McConnell, au luat cuvântul pe rând la microfon pentru a lăuda meritele acţiunilor lor.

Paul Ryan s-a referit la "un program îndrăzneţ pentru 2018" care va fi marcat în principal de alegerile de la jumătatea mandatului prezidenţial şi continuarea discuţiilor privind ridicarea unui zid la graniţa cu Mexicul, promisiune de campanie a lui Donald Trump.

Preşedintele american a reacţionat la publicarea vineri a controversatului volum "Fire and Fury: Inside the Trump White House" (Foc şi furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump), considerându-l o "operă de ficţiune".

Michael Wolff "nu mă cunoaşte deloc şi nu m-a intervievat niciodată" de la instalarea la Casa Albă, a declarat liderul administraţiei de la Washington care a mai afirmat că acele trei ore, în total, de interviu pe care jurnalistul susţine că le-a petrecut cu el există "numai în imaginaţia lui".AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 Rechizitoriu DNA / Schema ingenioasă prin care „nașul” Mircea Sandu ar fi luat o șpagă de 200.000 de euro de la …

3 Faceți diferența! Bulgaria cumpără F-16 de ultimă generație, de trei ori mai scumpe decât cele cumpărate de Ro…

4 Trei năpârci. Atenție la aroganța voit afișată...

5 Filmul atacului de la Săpoca în care au fost uciși 4 oameni și răniți alți 9: „Totul s-a petrecut în mai puţin…

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend