SUA: Liderul Partidului Democrat cere reexaminarea rezultatelor alegerilor din Iowa

SUA: Liderul Partidului Democrat cere reexaminarea rezultatelor alegerilor din Iowa

Preşedintele Comitetului Naţional Democrat, Tom Perez, a cerut joi o reexaminare a rezultatelor adunărilor electorale (caucus) desfăşurate luni în statul american Iowa, după ce o serie de probleme au întârziat anunţarea lor şi au creat incertitudine în privinţa acurateţii lor, transmit Reuters şi AFP.

'Ajunge. În lumina problemelor care au apărut în implementarea planului de selectare a delegaţilor şi pentru a asigura încrederea publicului în rezultate, cer Partidului Democrat din Iowa să înceapă imediat o renumărare', a transmis Tom Perez pe Twitter.

Până în prezent, conform rezultatelor anunţate din 97% dintre secţii, în frunte se află, aproape la egalitate, candidaţii Pete Buttigieg, fost primar în South Bend, Indiana, cu 26,2% din voturi, şi Bernie Sanders, senator de Vermont, cu 26,1%.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”