SUA: Liderul republicanilor din Senat cere să se facă public conținutul discuțiilor dintre Hillary Clinton și FBI

SUA: Liderul republicanilor din Senat cere să se facă public conținutul discuțiilor dintre Hillary Clinton și FBI

Liderul majorității republicane din Senatul SUA, Mitch McConnell, a cerut Biroului Federal de Investigații (FBI) să facă public conținutul discuțiilor pe care agenții săi le-au purtat cu candidata democrată la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, Hillary Clinton, transmite joi EFE.

'Este destul de clar că poporului american i-ar plăcea să știe ce a spus Hillary Clinton la FBI', a susținut McConnell într-o conferință de presă, referindu-se la întâlnirea pe care fostul secretar de stat al SUA și poliția federală au avut-o sâmbăta trecută pe tema utilizării defectuoase de către Clinton a contului său de e-mail.

Ministrul justiției din SUA, Loretta Lynch, a confirmat miercuri că ministerul pe care-l conduce 'nu o va pune sub acuzare' pe Clinton, după ce directorul FBI, James Comey, recomandase marți FBI ca Hillary Clinton să nu fie urmărită penal pentru utilizarea e-mailurilor de pe servere private pe vremea când era secretar de stat (2009-2013).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”