SUA: Membră a Congresului SUA, jefuită sub ameninţarea armei într-un parc din Philadelphia

SUA: Membră a Congresului SUA, jefuită sub ameninţarea armei într-un parc din Philadelphia

Poliţia din statul american Delaware a arestat cinci suspecţi după ce unei membre a Camerei Reprezentanţilor i-a fost furat automobilul, sub ameninţarea armei, relatează joi Reuters.

Suspecţii au fost găsiţi chiar în maşina reprezentantei democrate de Pennsylvania, Mary Gay Scanlon, şi a fost lansată o anchetă la care poliţia locală colaborează cu FBI, victima fiind membră a Congresului SUA. Statul Delaware se învecinează cu Pennsylvania, unde s-a produs incidentul.

Jaful a avut loc miercuri după amiaza, după ce Scanlon luase parte la o reuniune a aleşilor locali într-un parc din metropola Philadelphia şi se îndrepta spre maşină, un SUV. Doi tineri înarmaţi au abordat-o pe reprezentantă şi i-au cerut cheile de la maşină, unul dintre ei s-a urcat la volan şi a plecat, iar celălalt l-a urmat într-un alt SUV, a explicat poliţia.

Scanlon (62 de ani), care a scăpat nevătămată, a mulţumit poliţiei pentru "răspunsul prompt". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”