SUA: Miting de campanie pentru Trump, în aer liber

SUA: Miting de campanie pentru Trump, în aer liber

Preşedintele american, Donald Trump, se va afla în cursul săptămânii pe estradele mitingurilor de campanie în statul New Hampshire, de această dată în aer liber după eşecul reuniunii de la Tulsa pe fondul pandemiei de COVID-19, scrie AFP.

Mitingul 'Make America Great Again' va avea loc la 11 iulie la Portsmouth, a anunţat duminică echipa sa de campanie.

"Toţi participanţii vor primi o mască pe care vor fi sfătuiţi insistent să o poarte", a precizat echipa.

Omul de afaceri republican, care candidează la prezidenţialele din 3 noiembrie pentru al doilea mandat de patru ani, şi-a făcut revenirea în campanie pe 20 iunie, la Tulsa, în statul Oklahoma.

Numeroasele scaune goale nu au contribuit să ofere imaginea unui candidat care a ştiut să găsească al doilea suflu.

Iar imaginea de la întoarcerea sa la Casa Albă la miezul nopţii, privind abătut în jos, cu cravata dezlegată, a devenit rapid simbolul unui retur ratat.

Toate sondajele la nivel naţional se înscriu de mai multe săptămâni pe acelaşi trend: Donald Trump este depăşit de rivalul său democrat, Joe Biden.

Dacă toţi observatorii îndeamnă la prudenţă, subliniind în special că mai sunt patru luni de campanie, ei scot, totuşi, în evidenţă faptul că avansul lui Joe Biden asupra lui Donald Trump este cu mult mai important decât cel de care dispunea Hillary Clinton la aceeaşi dată în urmă cu patru ani.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...