SUA: Preşedintele Joe Biden a jucat golf pentru prima oară de la preluarea mandatului

SUA: Preşedintele Joe Biden a jucat golf pentru prima oară de la preluarea mandatului

Preşedintele american Joe Biden şi-a oferit sâmbătă o partidă de golf în oraşul său, Wilmington, prima de la preluarea mandatului de preşedinte, transmite AFP.

Vizita preşedintelui SUA la Wilmington Country Club nu a fost anunţată şi i-a surprins pe mulţi jucători. Mulţi dintre aceştia şi-au scos telefoanele mobile pentru a imortaliza acest moment.

Jurnaliştii care îl însoţesc pe preşedinte în toate deplasările sale nu l-au văzut jucând, dar l-au putut observa deplasându-se pe traseu într-o procesiune de maşinuţe electrice.

Preşedintele Biden a jucat golf cu Ron Olivere, socrul fiului său decedat, Beau Biden, precum şi cu unul din consilierii săi, Steve Ricchetti, a precizat Casa Albă.

Preşedintele septuagenar este relativ discret cu privire la calităţile sale de jucător de golf, spre deosebire de Donald Trump, care juca regulat la sfârşit de săptămână, uneori cu vedete precum Tiger Woods. Specialiştii cred însă că nivelul actualului preşedinte este unul excelent.

Acest moment de relaxare marchează una din cele mai aglomerate săptămâni de la instalarea sa la Casa Albă, săptămână în timpul căreia a impus sancţiuni severe Rusiei , s-a întâlnit cu premierul japonez la Casa Albă şi s-a confruntat ulterior cu o controversă după ce a dat înapoi în privinţa refugiaţilor .

Golful reprezintă de zeci de ani o tradiţie prezidenţială în Statele Unite. Donald Trump a jucat golf de nu mai puţin de 300 de ori în timpul mandatului său de patru ani, de două ori mai mult decât predecesorul său, Barack Obama. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...