SUA: Suspectul în atacul de la campusul universitar din Michigan a fost arestat

SUA: Suspectul în atacul de la campusul universitar din Michigan a fost arestat

Bărbatul în vârsta de 19 ani suspectat că şi-a împuşcat mortal părinţii la un campus universitar din Michigan a fost reţinut de poliţie, relatează sâmbătă DPA.

Autorităţile l-au arestat pe James Eric Davis Jr după ce a fost identificat într-un tren, în apropierea campusului Universităţii Central Michigan, sâmbătă, la scurt timp după miezul nopţii, a anunţat universitatea.

Peste 100 de ofiţeri de poliţie l-au căutat pe bărbatul suspectat că şi-a împuşcat părinţii, James Eric Davis Sr şi Diva Jeneen Davis, vineri dimineaţa, în campusul universităţii.

Incidentul survine la mai puţin de trei săptămâni de la atacul armat comis la un liceu din Florida soldat cu 17 morţi şi zeci de răniţi.

Masacrul de la Marjory Stoneman Douglas High School a readus în atenţie o mişcare a studenţilor care insistă asupra adoptării unor măsuri mai stricte pentru controlul armelor.AGERPRES/( AS - editor: Violeta Gheorghe, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

4 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

5 Foarte interesante amănunte!