SUA: Suspectul în atacul de la campusul universitar din Michigan a fost arestat

SUA: Suspectul în atacul de la campusul universitar din Michigan a fost arestat

Bărbatul în vârsta de 19 ani suspectat că şi-a împuşcat mortal părinţii la un campus universitar din Michigan a fost reţinut de poliţie, relatează sâmbătă DPA.

Autorităţile l-au arestat pe James Eric Davis Jr după ce a fost identificat într-un tren, în apropierea campusului Universităţii Central Michigan, sâmbătă, la scurt timp după miezul nopţii, a anunţat universitatea.

Peste 100 de ofiţeri de poliţie l-au căutat pe bărbatul suspectat că şi-a împuşcat părinţii, James Eric Davis Sr şi Diva Jeneen Davis, vineri dimineaţa, în campusul universităţii.

Incidentul survine la mai puţin de trei săptămâni de la atacul armat comis la un liceu din Florida soldat cu 17 morţi şi zeci de răniţi.

Masacrul de la Marjory Stoneman Douglas High School a readus în atenţie o mişcare a studenţilor care insistă asupra adoptării unor măsuri mai stricte pentru controlul armelor.AGERPRES/( AS - editor: Violeta Gheorghe, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Tace și face...

2 „Îmi plac practicile sexuale neobișnuite” / Scandal la admiterea în magistratură, CSM, chemat să intervină

3 „Bărbat de căcat ce ești / Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

4 Mare dreptate are omul ăsta, în tot ce spune...

5 „I-am dat Irinei Socol bani pentru intervenția Anei Maria Pătru la Consiliul Concurenței” / Lovitură de teatru la finalul unui proces