SUA: Trump a numit un nou director de campanie, cu mai puţin de patru luni înainte de alegerile prezidenţiale

SUA: Trump a numit un nou director de campanie, cu mai puţin de patru luni înainte de alegerile prezidenţiale

Preşedintele SUA Donald Trump a anunţat numirea unui nou director de campanie, Bill Stepien, înlocuindu-l pe Brad Parscale, schimbare ce survine în timp ce liderul de la Casa Albă se confruntă cu un declin în sondaje în faţa rivalului său democrat Joe Biden, cu mai puţin de patru luni până la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, relatează Reuters şi AFP.

Trump a scris pe conturile sale de Facebook şi Twitter că îl va înlocui pe directorul de campanie Brad Parscale, care va rămâne totuşi consilier şi responsabil cu strategia digitală, cu Bill Stepien, care a fost adjunct al directorului de campanie.

''Amândoi au fost puternic implicaţi în victoria noastră istorică din 2016, iar eu aştept cu nerăbdare să avem o a doua victorie mare şi foarte importantă împreună'', a spus Trump. ''Aceasta ar trebui să fie mult mai uşor deoarece suntem în creştere rapidă în sondaje, economia se redresează, vaccinuri şi medicamente vor fi în curând şi americanii doresc străzi şi comunităţi sigure!'', a scris de asemenea preşedintele Trump.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa