SUA: Trump se declară victima unei ''hărţuiri nesfârşite''

SUA: Trump se declară victima unei ''hărţuiri nesfârşite''

Deveniţi majoritari în Camera Reprezentanţilor, democraţii americani intenţionează să se folosească de puternicele comisii ale acesteia, lucru pe care liderul de la Casa Albă, Donald Trump, îl vede ca o "hărţuire nesfârşită a preşedintelui", relatează AFP.

"Aşadar, acum Adam Schiff (preşedintele Comisiei de Informaţii - n.r.), după ce nu a găsit nicio înţelegere secretă cu Rusia, anunţă că îmi va scruta fiecare aspect al vieţii, atât pe plan financiar, cât şi pe plan personal, deşi nu are niciun motiv să o facă", a scris Trump într-o serie de postări pe Twitter.

"Fără precedent! O hărţuire nesfârşită a preşedintelui...", a adăugat el.

"Republicanii nu i-au făcut niciodată asta preşedintelui Obama", a continuat el, denunţând "continuarea vânătorii de vrăjitoare", aşa cum a numit el ancheta procurorului special Robert Mueller asupra presupuselor legături dintre echipa sa de companie şi Moscova la alegerile prezidenţiale din 2016.

În discursul despre Starea Uniunii susţinut marţi în Congresul reunit, el a denunţat, cu o virulenţă rară în această instituţie, anchetele judiciare "ridicole" şi "partizane", făcând referire la investigaţia lui Robert Mueller, care i-a inculpat pe mai mulţi dintre apropiaţii săi.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 VIDEO Dan Barna, atacuri în rafală: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „Sistem”

5 Cine este escrocul de talie mondială arestat la Cluj și extrădat în SUA