SUA: Trump se întâlnește cu trei potențiali candidați la funcția de secretar de stat

SUA: Trump se întâlnește cu trei potențiali candidați la funcția de secretar de stat

Președintele ales al SUA, Donald Trump, continuă în această săptămână întâlnirile cu potențiali membri ai administrației sale, pentru luni având programată o întrevedere cu generalul în retragere David Petraeus, potrivit echipei de tranziție a republicanului, transmite Reuters.

Petraeus, fost director al CIA, a demisionat în 2012 în urma dezvăluirilor legate de o relație extraconjugală. Recent, el a indicat că ar răspunde favorabil unei eventuale solicitări de a face parte din administrația Trump.

Marți, președintele ales al Statelor Unite va discuta cu șeful comisiei de politică externă a Senatului, Bob Corker, și va avea o a doua întâlnire cu Mitt Romney, candidatul din 2012 al republicanilor pentru Casa Albă, au indicat aceleași surse.

Toți trei sunt considerați candidați la postul de secretar de stat în viitoarea administrație condusă de Donald Trump.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo