SUA: Trump spune că ar vrea să meargă, sâmbătă, la un miting al susţinătorilor săi de la Washington

SUA: Trump spune că ar vrea să meargă, sâmbătă, la un miting al susţinătorilor săi de la Washington

Preşedintele la final de mandat Donald Trump, care nu şi-a recunoscut nici acum înfrângerea în faţa rivalului său Joe Biden, a afirmat vineri că intenţionează să se deplaseze la o adunare a susţinătorilor săi, de sâmbătă, de la Washington, pentru că aceştia vor să-şi exprime susţinerea faţă de el, relatează AFP.

"Îmi încălzeşte inima să văd toată această enormă susţinere, în special aceste adunări spontane care înfloresc în toată ţara, dintre care una de amploare sâmbătă în D.C. Aş putea chiar să încerc să trec să zic bună ziua", a postat Trump pe Twitter . "Alegerile au fost trucate", a repetat el cu acest prilej.

Donald Trump, aproape absent din viaţa publică după alegerile prezidenţiale, va ieşi vineri din umbră pentru prima dată de la anunţul victoriei lui Joe Biden.

Preşedintele republican, care refuză să răspundă întrebărilor presei de zece zile, urmează să susţină o alocuţiune la ora locală 16.00 (21.00 GMT), din grădinile Casei Albe, privind operaţiunea "Warp Speed", care coordonează strategia de vaccinare a guvernului împotriva coronavirusului.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...