Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

SUA: Trump spune că nu mai are contacte cu Obama

Președintele american Donald Trump a declarat că nu mai are contacte cu Barack Obama, evidențiind încă o dată acuzațiile privind ascultările de telefoane puse la cale, în opinia sa, de predecesorul său democrat, o teorie pe care totuși niciun oficial american nu a confirmat-o vreodată, comentează AFP.

"A fost foarte bun cu mine. Apoi, însă, am avut dificultăți (...) Pentru mine, cuvintele sunt mai puțin importante decât acțiunile. Și ați văzut ce s-a întâmplat cu ascultările, toată lumea a văzut ce s-a întâmplat", a afirmat președintele republican într-un interviu difuzat luni la o emisiune a postului CBS — 'CBS This Morning'.

"Cred că a fost necorespunzător", a adăugat el.

"Ce vreți să spuneți?", a insistat jurnalistul.

"Cred că versiunea noastră a fost dovedită foarte puternic. Și toată lumea vorbește. Sincer, acest lucru (ascultările de telefoane — n.r.) merită să fie abordat, este un subiect extrem de important", a adăugat Trump.

"Vă las să trageți singur concluziile", a mai spus președintele american, vizibil deranjat. "A fost foarte bun cu mine în declarații și când eram cu el, dar apoi nu au mai existat contacte", a adăugat el.

"Asta e opinia mea, dvs. puteți să o aveți pe a dvs. Gata, ajunge, mulțumesc", a mai spus Trump, punând capăt abrupt interviului.

Aceste acuzații în legătură cu Barack Obama au fost lansate pentru prima dată la începutul lunii martie, într-o serie de postări pe Twitter ale lui Donald Trump.

"Președintele Obama a decăzut mult punându-mi telefoanele sub ascultare în timpul procesului electoral, care este atât de sacru. Este un Nixon/Watergate. Om răufăcător (sau bolnav)!", a scris el.

De atunci, fostul director al serviciilor de informații, James Clapper, responsabilii republicani și democrați din cadrul a două comisii pentru serviciile de informații din Congres și președintele republican al Camerei Reprezentanților, Paul Ryan, au dezmințit cu toții existența unei astfel de operațiuni de punere sub ascultare a telefoanelor.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că PSD va modifica legile pentru ca magistrații care au „greșit” față de corup…

2 Cum arată calculele. O prezență mare la vot îngroapă PSD

3 Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agres…

4 VIDEO „Du-te-n morții mă-tii!”. Deputat PSD, comportament de interlop, a dat să lovească un protestatar

5 Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din biro…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic