SUA: Trump spune că nu mai are contacte cu Obama

Președintele american Donald Trump a declarat că nu mai are contacte cu Barack Obama, evidențiind încă o dată acuzațiile privind ascultările de telefoane puse la cale, în opinia sa, de predecesorul său democrat, o teorie pe care totuși niciun oficial american nu a confirmat-o vreodată, comentează AFP.

"A fost foarte bun cu mine. Apoi, însă, am avut dificultăți (...) Pentru mine, cuvintele sunt mai puțin importante decât acțiunile. Și ați văzut ce s-a întâmplat cu ascultările, toată lumea a văzut ce s-a întâmplat", a afirmat președintele republican într-un interviu difuzat luni la o emisiune a postului CBS — 'CBS This Morning'.

"Cred că a fost necorespunzător", a adăugat el.

"Ce vreți să spuneți?", a insistat jurnalistul.

"Cred că versiunea noastră a fost dovedită foarte puternic. Și toată lumea vorbește. Sincer, acest lucru (ascultările de telefoane — n.r.) merită să fie abordat, este un subiect extrem de important", a adăugat Trump.

"Vă las să trageți singur concluziile", a mai spus președintele american, vizibil deranjat. "A fost foarte bun cu mine în declarații și când eram cu el, dar apoi nu au mai existat contacte", a adăugat el.

"Asta e opinia mea, dvs. puteți să o aveți pe a dvs. Gata, ajunge, mulțumesc", a mai spus Trump, punând capăt abrupt interviului.

Aceste acuzații în legătură cu Barack Obama au fost lansate pentru prima dată la începutul lunii martie, într-o serie de postări pe Twitter ale lui Donald Trump.

"Președintele Obama a decăzut mult punându-mi telefoanele sub ascultare în timpul procesului electoral, care este atât de sacru. Este un Nixon/Watergate. Om răufăcător (sau bolnav)!", a scris el.

De atunci, fostul director al serviciilor de informații, James Clapper, responsabilii republicani și democrați din cadrul a două comisii pentru serviciile de informații din Congres și președintele republican al Camerei Reprezentanților, Paul Ryan, au dezmințit cu toții existența unei astfel de operațiuni de punere sub ascultare a telefoanelor.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

2 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

3 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

4 ALERTĂ / Guvernul PSD, RUȘINEA Europei, a încercat să ÎNȘELE Comisia Europeană și să deconteze din fonduri UE pr…

5 Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing